buddha-natur - side 2 Den indre energi

 

 

 

Anden del af: Vores indre energier.

Af Poul Solrart Sørensen

sidst opdateret 1-9-21

 

68) Forestil dig at du trækker op i bukserne sådan, at skrævet trækkes op (ind) over kroppens fysiske linje. Forstil dig derpå, at du trækker buksernes skærv frem og tilbage imens, at du visualiserer buksernes bomuldsstof køre frem tilbage under et område af de indre energier i kroppen og derved opløse indre energier. Du kan alternativt også forestille dig at du tørre dig i skridtet med et håndklæde der trækkes frem og tilbage i skridtet. Endvidere kan man forstille sig, at man først trækker bukserne op forbi skrævet og op i kroppen og helt op i hovedet så man forstiller sig, at trækker bukser eller håndklæde  frem og tilbage i skrævet og så arbejder så op efter til hovedet. Og evt. fokusere på at bearbejder baghovedet, hvis man ønsker at stresse af. Det kan også bruges til at løsne energi ved ondt i ryggen eller mave. Mange energier og spændinger i kroppen kan influeres eller løsnes på ved, at løsne energierne i sæderegionen. Se evt. buksernes stof for dig og brug det til, at skubbe eller på anden måde manipulere med energierne. En thong kan være ganske effektiv til at opløse indre energi, hvis man forstiller sig at man køre frem og tilbage med den lige under de energier man ønsker at opløse.

Det køre noget på det samme system som det og forestille sig, at et område af ens indre og så visualisere at energien balancerer på en skarp knivsæg, det kan også få energien til at opløse sig.

 

69) For og lukke ned for ”tænkeren”, så skal du forestille dig, at du stikker pegefingeren ind i dit hoved og rør din hjernen det sted, hvor du ser for dig, at tankerne kommer fra. Tit opleves det som der er et område med energi og i det område er der et mere følsomt punkt og det er der du skal forestille dig at du rør med spidsen af din finger. Ved berøring med fingerspidsen stopper tankerne fra det sted. En variation kan være, visualisere - forestille dig -, at du efterlader det yderste led af fingeren eller hele fingeren i det følsomme område. Se for dig hvordan, at energien i området i hovedet, oplever fingeren, som et fremmede legeme og reagere ved at trække sig sammen om huden ved fingeren for at isolere den finger, samtidigt med at energien med ”stemmen” opløses for dette sted og tit helt går væk. Denne aktivitet optager energien i hovedet, så hjernen tænker mindre. Billedet af fingeren går væk af sig selv efter nogen sekunder, medmindre du vedbliver med at visualisere, at fingeren er der. Hvis du kan sætte flere fingere i omkring det samme sted, hvis du oplever der er et større energi kompleks som du ønsker, at fjerne til fordel for en mere naturlig energi i hovedet. Bagefter kan evt. visualisere forskellige former mantraer, klarhed eller glæde i hovedet, der kan begrænse eller ændre hvad du tænker.

 

70) Husk du kan altid kigge indad bare røm dig og du vil med det samme have en visuel oplevelse af, hvor du har rømmet dig i din hals eller klø dit øre og du vil med det samme have en visuel oplevelse af hvordan det føles når du klør dit øre - forestil dig hvilken som helst område inde i dig selv og du ser din indre oplevelse af det for dig. 

 

71) Forestil at du trækker energi over til den ene side enten af kroppen eller hovedet og forstil dig derefter, at energierne klister sammen eller at energierne smelter sammen - så energier der med flyder mere frit. Du kan også forestille dig, at højre og venstre side af kroppen tiltrækker hinanden. Forstil dig også at solar plexus, overkrop eller hovedet tiltrækker hinanden, det kan dels give en samling til kroppens energier og dels give ro og dels øge din evne til, at fokusere dit hoved. Du kan også lade det øverste og det nederste af hovedet tiltrækker hinanden og hvis der er områder, hvor der ikke rigtigt er tiltrækning, så sæt evt. en finger der for at opløse energien, så energien bliver flydende og lader sig tiltrække. Når man lader øverst og nederst tiltrække hinanden giver trække lidt en summen lig bier i et bikube med honning, der kan bidrage til fokus og samling, men denne klarhedens buzz kan både øge cirkulation af energi i forhold til bestemte områder og samtidigt på en måde så energien vil falde til ro. Hvis du trækker energierne på tværs i hovedet så kan den samme frigørende spændings buzz skabes imellem de to sider af hjernen. Hvis du skaber er træk imellem hals og bryst så lettes vejrtrækningen betydeligt.

Variation: Hvis du så forestiller dig, at forskellige energier klistre sammen i hvid energi i hovedet, så stopper det nemt tankerne. Og hvis du ønsker at opløse energien, så forstil dig igen at der er en tiltrækning imellem det nederste og det øverste af hovedet eller sæt en sæt fingerspidsen i den hvide energi.

 

72) Hvis du fornemmer en irritation og så visualiser, at du lægger din ene arm til, at hvile på energien - hvis det ellers virker som en fornuftig visualisering for dig, du kan evt. gøre en forestilling, hvor begge arme hviler på området med problemet. Noter også at du kan vende og dreje armen imens den ligger i den pågældende energi og derved frigøre yderligere af kroppens energi. Ved at placere din arm i energien, så kan du se for dit indre øje hvordan energien rundt om armen søger ind for at undersøge den fremmed energi (armen) som du har visualiseret i kroppen.

 - I øvrigt er kroppens energier fra naturens side organiseret, så man med sin indre energi kan; kravle, svinge eller læne sig op af energien i ens krop. Kroppen og dens indre energi kan ses, som noget i retning af de klatrestativer, som dem ungerne hænger og klatre i rundt om på legepladserne, fordi vi kan også bevæge os rundt i vores indre energi. Man kan forstille sin bevidsthed om det indre, som en abe der klatre rundt i den indre energi og nysgerrigt undersøger de forskellige indre energier og de former energien i kroppen skaber … det er en af de bedste noter overhovedet.

 

73) Forestil dig, at du er let, bevægelig og i godt humør og forestil dig derpå, at du ikke sanser dit indre og dets energier overhovedet. Der er ikke noget billede af de indre energier og du har koblet sansningen af det indre og forestillingerne om det indres energier helt fra - du har vendt sansningen ud af. Kombiner det evt. opmærksom på, at trække vejret igennem næsen. Forestil dig evt. indledningsvis, at du forestiller dig, at du sætter en finger på de steder, hvor tanker opstår, så de går i sig selv og det bliver nemmere. Med en forestilling om at sætte en finger på der, hvor tankerne kommer fra i ens hoved, så bliver det forholdsvis nemt at slippe af med tankerne og få ro på de indre energis aktivitet.

 

74) Forestil dig, at du hiver et stort plaster af, som du har hen over maven, på låret eller over et område med bestemte indre energier og lad det svie lidt, når du visualisere, at du trækker plasteret af. Noter hvordan du får adgang til et dybere lag af energi under plasteret når du forestiller dig, at du trækker plasteret af. Energien lige under plasteret føles som den forsvinder og du kan meget nemt influerer området med nogen af de mange andre systemer, som der findes på disse sider.

 

75) Luk øjne og fornem hvor energien inde bag øjne er aktiv - se det for dit indre blik. Forestil dig så, at disse to område i hjernen går helt i sort og slapper af så, enhver intensitet ophøre også med, at være bevidst om det, at ville slappe af. Det kan få ens spænding til og falde ned i et roligt leje, hvis man har kørt sig selv lidt op evt., som følge af en travl morgen, hvor man har skullet holde styr på meget. Massage omkring øjne eller det, at lige og lukke øjne et ”øjeblik” er jo en klassiker, hvis man lige skal have gearet ned, men man kan altså være mere målrettet. Husk kun at bruge disse råd i forhold til du syntes, at det virker godt for dig. Der er nok systemer på disse sider, som du vil kunne få til, at virke for dig.

 

76) Dette omhandler et andet system til og ”se” igennem ens egne energier. Forestil dig en indre blæst, der blæser ud igennem kroppen i et bestemt område.

Variation: Træk energi ud, som om det var en knag og træk det derpå lidt længere ud af et par omgange og lad derpå energien briste og buse ud i ingenting.

Variation: Her forestiller vi os, at vi kan få energien til og blæse men samtidigt, så forestiller vi os med håndbevægelser, at vi styre denne energi, så den eksempelvis blæser ud af kroppen afhængigt af hvor vi styre denne blæst hen.

Variation: Forestil dig blæsten i forskellige farver eller med forskellige temperaturer.

 

 

77) Indledningsvis til denne note vil jeg gentage, at hvis du ikke syntes, at den foreslåede måde, at bruge energien på, fungere for dig, så er det ikke noget problem fordi, der på disse sider, er masser af systemer, som du kan få din energi til, at fungere med. Det er ikke nødvendigvis din skyld det ikke fungere, det kan både være forklaringen, der ikke er god nok eller fejlslag på computeren, men så bare gå videre til en anden note, som du kan få til at fungere.

Prøv og føl dig gal i hovedet, så du stirre frem foran dig sådan, at du projektere energien frem i hovedet, så du ser de sorte energier frem foran dit ansigt. Noter hvordan, at de slappe energi slipper  deres indflydelse på dig og kroppens energier ordener sig, som en tiger parat til spring. Noter at det ikke så meget klare hjernen, som at det skærper sanserne.

 

78) Vær følsom igennem huden. Fornem at huden ånder sådan, at huden også vibrer af fin hvid energi, der findes i luften omkring kroppen. Noter at man kan fokusere på forskellige områder og fornemme, at huden ånder med fin hvid energi også indad i kroppen. Gør det samtidigt med at du ånder roligt og rytmisk igennem næsen. Det frisker og kan ændre på hele den måde man fornemmer kroppen, hvis man arbejder med det.

 

79) Undlad, at bruge for mange religiøse forestillinger, der kan hindre dig i et frit forhold til dine energier. Sig til dig selv, at du som menneske er fri og at du fungere, som et frit og selvstændigt individ. Hvis du bruger forestillinger til at bevæge din indre energier, så husk først og fremmest på, at dine energier funger ret perfekt i sig selv uden at du tænker over det. Nu mere du opdager din egen energi nu mere vil du selvfølgelig lære din "energi" at kende, men du vil også opdage, at din egen energi allerede kender sig selv ud og ind og den ved alt om, at tage energi ind ude fra og alle mulige andre smarte tekniker, som funger helt automatisk med dig og din krop. Faktisk er det sådan at det er dig, der skal lære at lære fra din krop og dens energi systemer, så du kan arbejde med energien i de systemer, der allerede findes i kroppen og derved styrke kroppens energi - kroppen ved det allerede, vi skal bare aflure teknikerne, så vi derved bevidst kan forstærke dem på forskellige måder. Yoga og meditation og andre buddhistiske praksisser opøver og styrker din energi, men det er også vigtigt, at du indser, at du er energien og at energien sammen med indsigt, viden og forståelse er med til, at gøre dig til den du er. Der er mange Buddha meditationer, hvor du kan opdage elementerne og forskellige fantastiske energi planer. - men ikke glem, at den vigtigste plan for at lære andre planer er, at etablere kontakt og lære dine egne indre energier, at kende. Man kan godt med fordel forestille sig en kraftfuld visualisering af Buddha, der "brænder" sig igennem ens energier, men det er stadig din indsigt og forståelse af kroppen, der er grundlaget for, hvor frit du kan bruge og udvikle dig selv - din frihed hænger for en del sammen med det, som du lære om dig selv - og selvfølgelig spiller det også ind, hvad og hvordan du ellers interessere dig for dig selv og omverden omkring dig. - Hvis du vil se Buddha i dig selv, så se Buddha i dine egne energier og praksisser – det er i din egen Buddha natur.

 

80) Denne note omhandler, at ignorere dine indre energier og det indvendige som helhed fuldstændigt. Fokuser udelukkende ud efter og på, hvordan energien uden om dig selv sanses. Det uden om kroppen frisker os ofte op via den energi som man fornemmer rundt om ens krops form. Variation se dig selv som et hylster helt fri for følelser og fornemmelser inden i.

 

81) Hvis du fornemmer noget energi omkring dig, som du vil undersøge, så forestil dig, at du bliver bange. Det du retter din bange fornemmelse imod vil du kunne få en ekstra klar fornemmelse af. Generelt vil du fornemme en klar hørelse og sansning i det hele taget, hvis du har den bange vagtsom energi, men det er ikke meget anderledes end hvis du i dit hoved skærper din klarhed og dit fokus meget intens. Den bange energi har dog nogen andre nuancer, så som det at du lynhurtigt kan blive klar i hovedet og hele kroppen kan gøres sensitiv og overfor omgivelserne eller overfor ens egen krop, hvis man er bange for noget i forhold til ens egen krop. Hvis man er bange for noget ved ens krop, så får man også automatisk et billede af og en forbindelse til det område, hvor man er blevet bange eller bekymret omkring - Det er ikke sundt at gå og være bange, men det kan som sagt bruges i forskellige sammenhænge.

- Hvis man bliver bange kan man også søge ind i kroppen og samle sin energi om sig, så man er vagtsom og parat. Denne måde, at samle sig på kan godt være med til, at give en fornemmelse af energien omkring sig. endvidere når du er bange, så søger du ligesom ind i kroppen og samler dig om dig selv og din egn energi.

 

82) Denne note omhandler alt den dårlige energi, som man påvirkes med og som ophobes i en selv som er en energi, som man på alle måder ønsker, at tage afstand fra, så man kan komme tilbage til en glæde ved sin indre energi. Indledningsvis så se for dig, hvordan du kan se helt neutralt på dit legeme, dets indre energi og at du skal have kærlighed til hele dette legeme også selvom, at der også skulle gemme sig negative energier i indstillingen til dig selv - det er vigtigt, at bevare et positivt billede af dig selv uanset eventuelle følelser eller åndelige frustrationer - du skal ikke føle, hvad ånderne føler eller måtte have af meninger, men dit fokus skal være på, hvad du selv kan føle i forhold til kærlighed, glæde optimisme, indre varme. Accepter det faktum, at der er negative energier over alt i verden præcis som der er positive energier og det er de positive energier, som vi kan søge, at skabe forbindelse med.  Vi kan bekæmpe den negative energi uanset, om energien føles personlige eller virker universel - vores evne til, at gå imod det negative er essentielt for vores overlevelse. Negativiteten får ind i mellem fat i enhver af os, men selvom negativitet er et faktum, der optræder og skaber uharmoniske energier, så fungere vores krop bedst når vi arbejder med de harmoniske energier, som vi selv har til rådighed og kan bestemme over i os selv. Det er i blandt andet vigtigt, at du ser dig selv som en hel person, som du kan elske på trods af disse negative energier. Visualiser evt. en fredfyldt Buddha eller lav dig en meditation, som inspirere dig til, at se dig selv i fred med dig selv og din verden. Selvom du ikke altid blot kan opnå en indre fred, så er det vigtigt forsat, at arbejde på, at forstille sig den indre fred i sig selv. At se for dig en indre fred i sig selv er en del af begyndelsen på, at opnå den indre fred.

En dag vil verden og hele sammenhængen omkring vores indre energier ændre sig, så vi får maskiner, der kan hjælpe os til at få mere styr over den indre energi. Indtil vi får udviklet hjælpemidler til, at få mere styr på den indre energi, så må vi udvide vores tolerance overfor, at vi dels er mennesker der er født med mangler og dels at vi ikke er født perfekte men at vi på den anden side har et stort potentiale for at udvikle os. For at udvikle os må vi arbejde med vores indre energier, så vi bedre kan håndtere og bruge de indre energier.

Prøv og se på din krop med en grundlæggende accept og gå dig evt. en tur og fornem, at den friske luft, træer og natur hjælper til at friske en op og glemme mange af ens problemer - naturen har en healende virkning, som vi engang må have klarlagt. Endvidere, at sang, musik, dans eller arbejde med gymnastik, yoga eller meditation på sammen måde kan lukke ned for ens problemer. Genlæs evt. også nogen af de mange noter om hvordan og med hvad, som man systematisk kan påvirke sit humør for at afdække og stimulere de indre energier - kroppens energier er ofte i godt humør eller står på spring til at komme i godt humør, hvis man bruger sig selv eller går en tur …ikke lad dig forblinde af et had, så det bliver sværere at arbejde med energierne - godt humør gør det hele lettere.

 

83) Se for dig; dig selv i en forstørret størrelse og rør så din indre energi med dine forestillede større hænder og fingere og notere hvor let, du kan tage ved forskellige energier i kroppen og bevæge dem eller undersøge dem. En anden variation er blot at se dine hænder, som store og med en dermed tilsvarende større følsomhed i fingertipperne i forhold til energien i kroppen og noter, hvordan du får en udvidet føling omkring de indre energier med fingertipperne. En anden variation er eksempelvis, at føle sit hoved større end det er. Hvilket og det kan også give et billede af de indre energier i hovedet.

Når vi bevidst øger vores sensitivitet i fingrene, så øges det område i hjernen, der beskæftiger sig med fingerespidserne og dette giver også en mulighed for, at opdage nye energier både i fingerspidserne, men også få en fornemmelse af sammenhænge til det der sker i hjernen.

 

 

84) Hvis man projektere det indre lys eller energi som man har i sig selv ud i rummet uden for sig selv så aktiveres energien, så kan vi somme tider fornemme om der er en ånd ved energien og i fald der er en ånde også noget om hvilken ånd. Projekter evt. det indre lys ud ved først, at se for dig at alt energi vendes ud vrangen først og derpå projekteres ud foran kroppen.

 

85) Hvis man spejler sig i andres energi (eller sammenligner forskelle imellem dem og en selv i måden at agere på og udstråling m.m.), så kan man sommetider se den ånd, der omgiver den man spejler.  Spejler man sig i en bestemt energi hos dem, så kan man nogen gange ”samle” en fornemmelse op af hvad de tænker, ikke mindst hvis man kender dem godt. Mennesker man kender godt og ser hver dag spejler man sig helt ubevidst i og man kan derfor mærke med det samme, hvis de er i dårligt humør - At man kan spejle sig i andre betyder ikke, at man har ret til, at trænge sig ind på andres private følelser og hvis nogen har lige lovligt travlt med, at kigge andre ud, så skal man være opmærksom på dem, fordi det kan være sociopater og dem skal man ikke lukke ind i ens tilværelse eller vise svaghed overfor.

I sammenhæng med at spejle sig i andre, så skal man altid huske på at, der er nisser i begge ender af linjerne af enhver kommunikation også selvom kommunikationen "kun" går ud på at en person iagttager en anden person - man kan ikke bare stole på alting, bare fordi man mener, at kunne "se" det i en andens væremåde eller udstråling, der er som sagt nisser på spil i alt kommunikation og de fremmer lige så ofte løgn og forvrængninger af sandheden som sandhed. Selvom man får et billede af noget som værende sandheden, så er det at se et billede i sit hoved ikke det samme som selv at have set det og alting er næsten altid sat i en religiøs eller antireligiøs politisk ramme, som ikke har sandheden om mennesker som formål.  

 

86) Forestil dig, at der er et område inde i dig, hvor der er plads og du kan forstille dig, at energierne i området ”bløder” sådan forstået at du forestiller dig at energierne opløses og siver væk og ind i andre områder af energier, hvorpå de omkringliggende områder også begynder at "bløde" og opløses. Derpå kan du hvile i det lidt mørke og helt rolige rum, som efterlades efter energiernes opløsning - synk langsomt ned i dette rum og slap af... smiley.gif ”Smelt eksempelvis ned af fra hovedet og ned af etage for etage. Gå fra hoved til bryst og til mellemgulv og lidt fra og tilbage på vejen ned af det giver en meget afslappende oplevelse.

87) Den her sammenhæng har jeg taget med på trods af, at det kræver, at folk udviser omtanke og respekt for hvad de engagerer sig med og at man forstår at gøre det rigtige i forhold til andre. Ikke sjældent forsøger mennesker sig med en facade og hård attitude som de så forsøger, at organisere deres energier og indre natur efter. Med den hårde energi følger jo som bekendt også en vissenhed eller og surhed, der gør, at man let kommer ud af balance. Når man spiller skuespil, så er der store chancer for at man falder ud af rollen. Prøv eksempelvis, at forestille dig, at du er sur hvilket du evt. kan gøre ved, at forestille dig, at du stikker hovedet provokerende frem og gør et par bide bevægelser. Derved vil du først fornemme hvordan næseborene vil udvide sig hurtigt og ens blik vil ændre sig og blive mere intenst m.m.. Man behøver ikke, at lede længe efter de negative følelser før end at de vælter frem. Hvis man begynder at forestille sig sin vrede, så bliver man også hurtigt sur og kommer i ondt humør - så pas på med disse negative følelser, fordi disse negative følelser desværre også tiltrækker ondskab og negative ånder, der straks tror, at der er nogen der ikke har en god kontakt med sig selv og som nemt kan snydes ud af balance eller den rolle vedkommende forsøger at spille. Disse ånder vil benytte muligheden til at skubbe folk endnu længere ud, så folk har mindre kontakt med sig selv og deres værdier - læg mærke til, hvordan dårligt humør nærmest bare tiltrækker mere dårligt humør. Husk at bevare kontrollen i dig selv og det gør man bedst ved og bygge sig selv op via meditation, motion og passe på sig selv. Lad være, at opføre dig som en idiot - det bliver det kun værre hvis idiotien får lov at hobe sig op.

 

88) Høj i hatten – at man lader hjernens energi gå op over hovedet: Denne sammenhæng er god imod dårligt humør. Første variation er blot, at forstille sig, at energien trækker lidt op ad, fra øverst af hovedet. Lad energien som små prikker stige op fra lidt under hårrødderne. En anden variation er at forestille sig, at der vokser en gylden "energi hat" op fra det øverste af hovedet og at lidt af disse energier slipper spændingen til de andre energier i ”hatten” og går i et med den almindelige spænding af energi fra dagslys eller hvad man nu sidder i.

 

89) Knyt evt. hænderne og forestil dig du er rasende og brug den forestilling af mørkt energi, der kommer frem til, at virke afvisende. - forstil dig, at du smøre rasende energi på siderne af hovedet og omkring skuldrepartiet og fornem, at den indre vrede energi sitre i dette mørke af raseri. Bevar alligevel overblikket og se verden omkring dig, som havende en masse muligheder for, at fred og hvor fredelige løsninger kan gro imellem dig og din verden, så du ikke mister dit overblik over dig selv og over for energien som du styre i dig. - Det er den måde, man vinder i det lange løb, vær glad for, at du selv kan kontakte forskellige energier i dig selv og lære deres styrker at kende, fordi uanset om det er vrede, kærlighed, venskab, vilje eller noget andet, så skal vi lære disse indre energier at kende – træd et skridt tilbage og iagttag dig selv og lær dine energi at kende, så kan du handle mere fornuftigt på den. - Man kan lære meget om energien i ens følelser ved, at forstille sig, at man smøre sig med følelsens energi. Gå ind i følelsen og når du føler en følelse af glæde så forestil dig du at du tager den energi og smøre den ud på kroppen på forskellige steder, det giver et indre billede af den pågældende energi, hvor den kommer fra, dens form og dens intensitet m.m.

 

90) Forstil dig lydene i kroppens energi og hvad du forestiller dig om lydene. Forskellige områder af kroppen har forskellig lyd. Lige som vi hurtigt kan få en fornemmelse af varme over hele kroppen, så kan vi ændre på vores indre lyd. Forestille dig, at du spiller lydløs air-guitar med en veksling af tynde og fyldige lyde. Din forestilling af lydene kan gå igennem hele kroppen din og du kan der ved ændre på den måde du har det i kroppen.  Ofte vil der med en forestilling om lyden et sted, følge et billede med af, at der er energier i kroppen. Nogen lyde er bølgende og andre summer og læg mærke til, hvordan områderne i kroppen opdeles efter lyd. Prøv og nyn så energierne ændre sig og forestil dig så, at du fjerner den energi som de nynnen skaber og du vil opdage at der kan være billeder med i din nynnen. Ved at forestille dig, at du fjerne lyd og energi ved din nynnen vil du opdage nogen dybere konjunkturer af din indre krop hvor lyden og energien fra din nynnen var. Meget handler om, at finde den rigtige måde, at opdage de mange måder kroppens energier og deres forbindelser kan opdages på. Prøv at lægge mærke til hvordan et møde med en anden person også har en lyd til sig evt. en lyd af stilhed.

 

91) Drej energien der, hvor der er problemer omkring en finger. Hvis der evt. ligger ring af negativ energi, så se for dig, at du drejer denne energi rundt om en pind eller din finger, det kan nogen gange hjælpe til, at energien går i opløsning. Rul evt. den negative energi med noget brunt beskidt energi, der trænger ind i eb evt. negativ energi og svækker den. Dette system har jeg ikke selv brugt særligt meget og der findes garanteret også bedre udgaver af systemet; hvor man forestiller sig, at man inde fra går ned helt tæt på irritationen og hvor man eksempelvis kan forestille sig at man lader energien puste op som en ballon sådan, at man ser for sig ydrelaget af den negative energi som helt tyndt og dermed noget der kan punkteres og afsløre (give et billede), hvad dens energi består af. Hvis du tilføre et centrum til en energi så prøv og hold dette centrum med ekstra vægt i mod udkanten af energien og omvendt og du opdage, at det skabte centrum afsløre udkanten og omvendt.

Der på man kan forestille sig, at man blæser energien op som en ballon kan man forestille sig denne ballon skubbes ud fra kroppen så den øverste del er uden for, hvorefter energien hurtigt falder bort. Man kan også bruge mantraet "aaahhh" til at gå igennem forestillingen om ballonen og få energien til, at falde sammen og svække den pågældende energi i kroppen – disse mantraer er bedre end man tror til, at kommen ind i energien og få noget orden på de indre energier. – Dette er sammenhænge, som man kan forsøge til først og fremmest, at afsløre energi, nyde energi eller helt ignorere og vente på, at en bestemt energi går væk af sig selv.

 

92) Her er et tricks, som jeg først for nylig har fået kendskab til og det går ud på at man forestiller sig, at man har en klar gul farve på tungen og at man synker den, samtidigt med, at man holder den gule farve fast ved brystet. Denne gule energi giver en varm og frimodig fornemmelse. Man kan også bruge blå energi, der giver noget ro - lad disse farve smelte eller "bløde" ind i energien i området. Der er sandsynligvis et større system i, at bruge farverne på denne måde, men det er også et ret ny ting for mig. Man kan også forestille sig, at synke en imaginær sundheds pille, det giver også en god følelse. (lad farven ligge lidt ekstra på tungen, hvis det ikke virker umiddelbart.)

93) Stræk energien ved, at forestille sig, at man trækker et stykke hvidt energi foran sig og samtidigt tænker på, at det samme gælder for et bestemt område af kroppen, hvor man gerne vil stimulere energien til, at finde et nyt og mere strakt leje. Det hjælper til, at rette kroppen op via krops energierne.

94) Nogen tager energi ind på den måde som; at de lukker op for en strøm af energi fra forskellige steder og lader lidt energi passere hudlaget, men kun et stykke ind i kroppen, imens de holder vejret ganske let tilbage, man kan den måde forestille sig at man ånder let igennem huden eller man kan lade en strøm af energi passere ind under huden.

En lidt interessant iagttagelse: Det syntes mig, at kroppens energi trækker sig tilbage imod en oprindelig form når den påvirkes, så når man visualisere noget i kroppen, så trækker energierne i et og andet omfang imod det egen essens og oprindelses form.

 

95) Denne note omhandler hvordan man kan udnytte tungen og dens energi. Forstil dig, at du er åben ved, at forestiller dig, at du spreder arme og ben lidt ud til siden og evt. skyder brystet lidt frem. Fokuser derefter på et naturligt samlende punkt midt i brystet. Noter hvordan man kan fjerne fokus fra en lang række andre energier ved at føle sig åben. Åbenhed lukker ned for en del indre følelser og retter opmærksomheden ud af. Derfor slapper man også af når man går en tur og oplever naturen.

 

96) Med denne note, vil jeg gøre opmærksom på denne sensuelle og seksuelle energi kvalitet for både din krop, hjerne, tanker og energi, som du nemt kan komme i kontakt med via visualisering - denne energi kan altså bruges til, at samle og fokusere energien - man ser heller ikke så sjældent folk fugte deres læber, hvis de føler, at de virkeligt skal tage sig sammen eller at folk skutter sig og trækker armene ind til kroppen eller vrider deres hænder for, at komme i kontakt med kroppens sensuelle energi. -

Tungen og dens sensuelle energi har ikke bare noget med sex, at gøre, men er en måde, at aktivere og komme i kontakt med kroppens energi, både for healing, ro eller for præstation.

Hvis man forestiller sig sin tunge i stor størrelse, så kan man forestille sig, at tungen når ned i/til brystet og man kan bruge denne forbindelse til, at stimulere energien i disse områder.

Hvis du har fået en fysisk skade, så vil du måske, kunne notere dig, at når du føler dig åben og du går ned og søger ind i kroppens energier, så udsender disse områder (i hvert fald for nogen typer indre skade) fin seksuel energi, den seksuelle energi syntes at fungere i forhold til, at få det skade område til, at fungere med naboområderne. Hvis man masserer et område med en ydre skade, så vil man også kunne fornemme, at det sårede område udsender en noget seksuel lignende energi. Noter, at forskellige områder uanset sundheds status udsender mange forskellige energi signaler, der alle har funktioner, der er interessante.

97) læg mærke til hvordan en negativ energi, kan få en anden negativ energi til, at bøje ind i mere harmoniske energier i stedet for, at være negativ og hvordan en negativ energi kan opløses i lys og harmonisk mørke.

98) Tag høre telefoner på og høre musik som Jimi Hendrix og lyt på musikken, som om lydene er inde i kroppen. På den måde kan man bryde negative lag af energi op. Både lyd og passion kan bryde med mønstre af energi.

99) Sommetider kan man føle, at det bliver bedre blot ved, at føle, at man svæver. Føl evt. at et bestemt område med en negativ energi i kroppen, svæver inde i kroppen.

100) Når man holder vejret, så kan man fornemme, hvordan man kan bevæge indre områder af kroppen og får kontakt til nogen af de indre energier.

101) Fokuser på noget energi i kroppen og forestil dig så, at energien rækker lynhurtigt ud af kroppen som en hånd af energi og søg så at trække lidt ekstra ud i energien og noter, den blottelse, der kommer i energien i området, som man du gerne vil af med og prøv så på forskellige måder, hvor du kan påvirke energien positivt. En anden variation er, at forstille sig noget af sin indre energi, som en tynd hvid slange, der som et lyn slår ud af energi området. Læg mærke til de forskellige efterladte energiers blottelser og reaktion.

102) At skubbe rundt med ”energi fladerne”: Forestil dig firkantede energi flader (ikke for tykke eller tunge) på ryggen, lår eller på siden af brystet og forstil dig så, hvordan disse lag af energi lag kan bruges til, at skubbe  anden energi rundt, som man ønsker, at vitalisere eller bedre forstå, hvordan energi hænger sammen med anden energi Det er også muligt, at forestille sig, at man køre energi rundt uden på kroppen som om man køre en klud rundt.

103) En mere avanceret udgave er, at forestille, at man lader ballerne køre op som hver sin side af hjernen, hvilket helt overraskende føles virkelig godt, så hvem har brug for fine fornemmelser. Man kan også køre ballerne halvvejs op til skulderbladene, som giver et løft til brystet. Maven kan man forestille sig, at man løfter op til eller op under ribbende, hvilket giver en vitalitet til de indre energier i underlivet. – det er vigtigt, at arbejde med indføling med dette system, fordi man skal ikke bare bevæge rundt med kroppens forskellige sammenhænge, men der er en masse trix der fungere med kroppens indretning og som vi nødvendigvis i det lange løb må lære for, at fungere ordentligt, men det er vigtigt, at man, at man bruger sin indføling om hvad der virker godt for en, men husk, at kroppen har også brug for ro og jævnlig motion og hvor yoga er en gode øvelser fordi de både motioner kroppen og dens funktioner, men også fungere med de indre energier.

104) Le højt for dig selv, med henblik på, at få latterens energi til at sidde inde i kroppen. Når du fornemmer disse grine-energier eksempvis i brystet eller maven, så kan du forestille dig, at du ganske let smøre disse latter energier indvendigt hvor du evt. har problemer - fin healing. Du kan også imens, at du griner forsøge at bevæge latter energien i retning af et sted med problemer, men dette fungere ikke over lange distancer - lad grinet tage udgangspunkt tæt på der, hvor du vil "smøre" området. Husk at du kan altid forestille dig grine energier uden for dig selv og forestille dig, at du smøre disse energier uden på kroppen - det er lidt nemmere.

105) Forestil dig, at du svæver og bemærk hvordan, at det ændre dit humør. Skru op for den indre følelse af indre frihed. Lad evt. følelsen brede sig.

106) Føl dig rørt af en god skabende kraftig energi og her kan det være en fordel ikke, at forestille sig det som en gud men blot, som en god fri og tilgængelig energi, som en sky af prana energi eller ki energi, der er blevet frigjort af solskinnet, jorden, blomsterne, vandet og luften m.m. – blot en stor sky af positivt kreativt healende hvid energi, der med en let berøring og kan give vores krop en inspiration til, at løfte niveauet. Tænk på, at vi selv udstråler sådanne energier i universet, i form af prana-energi og ki-energi m.m., så der er ikke noget mystisk og det er også naturligt for os, at tage den slags energi ind fra luften blandt andet via åndedræt – man skal blot fornemme, at man er modtagelig for denne energi, præcis som hvis man føler sig modtagelig for lys eller varme, så fornemmer man, at der er mere af det.

107) Føl dig fri; skru op for det, at føle sig fri i ens krop, som en fri ånd inde i kroppen, der er fri til, at føle sig fri - kontakt evt. den indre energi, der reagere positivt på det, at du føler dig let og fri kontakt også, hvis er er noget energi inden i, der ikke reagere positivt på følelsen af frihed (typisk i sæde og underkrop) så berør det med det yderste af en finger for der med, at opløse det med fingerspidsens følsomhed til den træge passive energi opleves som skubbet mere eller mindre helt ud - noter, at den energi, der ikke reagere positivt på, at man aktivere følelsen af indre frihed, er lig den energi man ofte føler når man er uoplagt og så at sige, føler sig tung i røven, hvilket er et meget sigende udtryk, der dog kan afhjælpes med lidt motion dans eller lignende. Føler du, at, der noget energi, der berøre kroppens så forestil dig, at denne energi splintres, som om det var glas, når du berør energien, men din fingerspids forhøjede energi, fra følelsen af den indre frihed.

109)  Hvordan man kan fornemme en lethed ved elementet luft og at forestille sig, at udvide noget af det indre ved kroppen, så det kommer ud lidt ud over kroppen kan virke beroligende.

Hvis man har ondt i hånden, så prøv og gør en forestilling af, at du rækker hånden eller noget af dens energi ud i luftens energi. Luftens energi er det hav af energi, som vores krop lever og fungere i og ved, at mærke efter, at vi er i denne energi, så kan virke være beroligende og healende ikke mindst i forhold til, at energien renses. Hvis man område for område af kroppen fornemmer, at det enkelte område eksistere i luften så vil man opdage, at det giver en oplevelse af indre balance, specielt hvis man forestiller sig letheden ved luftens element. Hvis man eksempelvis fornemme det i hovedet, så fornem det først i en del af hovedet og lad der på oplevelsen brede sig til hjernen eller hovedet. Man kan også forestille sig at man iklæder sig luft som en luft trøje og derved få fornemmelse af luften som element og dens indvirkning på os.

110) Fornem hver del af kroppen som noget, hvor energien kan rettes ud eller hvor energien kan løsnes. Forstil dig evt., at når du ryster din hånd, at du så ganske let ryster energien i området og overfør denne fidus til at forestille dig at du kan ryste energi i ethvert område, ved blot at forestille sig, at man sætter en rystelse i gang i hånden og så lader det forplante sig til andre områder eller hele kroppen.

111) Forestil dig lys med noget spændings intensitet ned midt i kroppen og forestil dig, at det frigør energi ved kroppen, så det springer ud til alle sider af kroppen (evt. som stråler af lys), hvis man forestiller, at man rør energien med en finger. Nogen gange løsnes energien og dens spænding sig ved, at man forestiller sig, at energien i et bestemt område går vandret, så den nærmeste kommer til og blafre i vinden og gå i opløsning, som i en modsætning til, at energien går lodret op inden for vores krops afgrænsning. Energien kan rørs ved og efterfølges med forskellige forestillinger i relation til krop, elementer, mønstre m.m.

112) Ved irritation et sted så forestil dig, at du går lidt ud over kroppen i et område og forestil dig du der efter trækker energien ud og skubber den tilbage (i det rum der opstår ved udtrækningen.) og derved ophæves spændingen, som energien er bundet i og selve fornemmelsen til energien, der irritere bliver også afbrudt.

113) Der er en tilfredsstillelse ved og forestille sig, at man holder energien tilbage fra et område af kroppen. Hav fokus og forestil dig så, at du har indføling med din kæbe og forestil dig så, at du holder energien tilbage fra et mindre område ved kæbe benet og når du fornemmer du har kontrol med spændingen så lad spændingen lige så langt glide tilbage i området. Prøv også og forstil dig, at energien trækkes bort fra hjernen. Træk vejret samtidigt med, at du fokusere i mellemgulvet og forstiller dig, at du trækker energien væk. Kan bruges overalt hvor man har ondt eller vil have føling med området. Hvis man føler problemer i forhold til, at man holder igen på energien, så kan forestille en blålig violet farve i området eller lidt ud for. Den violette farve for energien til at passe ind i sit naturlige forløb igen (Den violette energi kan også visualiseres lige over og i den øverste del af hovedet med fordel.). En anden måde er, at bryde energierne op ved, forstille sig en kugle af negativ rød energi og endvidere forestiller sig at, man lader en skarp negativ rød stråle skinne på den energi man syntes stopper for, at energien flyder. Man kan også forestille sig, at man røre med en finger på det sted, hvor energien ikke flyder og med fingerens healende energi opløser blokeringen – men det er normalt ikke et problem, man for hurtig fat i det naturlige i, at holde energi lidt tilbage i forskellige sammenhænge for blandt andet og få indføling med energien m.m. De næste trix er lidt for viderekommende og det består af, at man fra midt i hovedet går lidt bagud (fra næse/øjn højde) og forestiller sig, at man holder lidt igen på spændings energien i baghovedet, så energien ikke bevæger sig ind imod midten af hovedet og der efter går man igen lidt længere bagud og forestiller sig, at man holder lidt igen på energien, dette kan hjælpe på koncentrationen plus, at man kommer til, at virke lidt mere frisk, ved at dæmme lidt op på den naturlige strøm af energien. Man kan også sænke lidt så man holder lidt tilbage på energien ved nakken, hvilket kan hjælpe på vejrtrækningen. Nogen mennesker er født med en fornemmelse for disse sammenhænge og det kan selvfølgelig hjælpe dem langt frem i livet i mange forskellige sammenhænge og så er der os andre, der selv må meditere over og kun når vi er heldige får nogen hint her og der.

114) Forestil dig et område af energien inden i overkroppen, som en tube, der vender ned og som du forestiller dig at du bruger til, at trykke energi ud inde fra. Forestil sig evt. et område med dårlig energi, som en sådan tube eller forestil dig tuben fyldt med lys energi, som du trykker ud evt. i underlivet i (lænd området), hvor gult gele lys, kan virke godt eller i brystet eksempelvis.

115) Forestil dig, at du vender dine energier rundt i dig selv, så hovedet vender ned af, på den måde kan man få en bedre fornemmelse af energien i den nedre del af kroppen. Det løsner også sommetider nogle forbindelser, som man kan slippe af med. – Brug i det omfang at du får det til og fungere for dig, evt.

116) Fornem og forestil dig sommetider energien inden, at du aktiver eller lader energien gå i aktiv. Forestil, at dig et rødt kryds af to røde energi linjer med spænding foran dine fødder eller ud for dine skinneben og læg mærke til, hvordan det aktivere din energi  i benende og samtidigt gør, at du holder igen i forhold til, at over træde dette kryds. Dette viser, hvordan vores energi reagere på de forestillinger, som vi gør os. Ligesom der er forestillinger om, at vores energi bremser os, så er der forestillinger om energi, der kan få os til, at svæve på en lille lyserød sky. I det daglige siger vi tit " nu køre det for os" eller "nu er der kommet orden på tingene" - her taler vi til vores indre energi fornemmelse - og vi kan understege det sidst ved faktisk, at sørge for, at der er skabt orden i tingene og så er det næsten som, at vi svæver på en lille lyserød sky - vi kan altså bevidstgøre os den indre energis ladning i forhold til positivt og negativt så, at vi styrker den positive forestilling, der skaber en god og formålstjenlig energi - ikke mindst kan vi sommetider tænke over hvilke ord vi bruger og hvordan energien i dem føles. Hvis vi tager ovenstående eksempel og ser for os vores ben, som havende hver sin indre energi og så krydse disse to ben med deres energi, så mærker vi hvorfor folk krydser deres ben når, at de sætter sig for, at slappe af. Noter også, at når du gør dig en positiv forestilling af energien og den fungere for dig, så åbnes der for en hel række nye muligheder for, at påvirke energien - det betaler sig, at være positiv.

I en anden sammenhæng - som dog skal håndteres rigtigt - kan man at forestille sig, at man giver energien evt. i mave regionen lov til, at løbe ud fra ens indre og med en forestilling om, at den indre energi kan kaste sig over et andet ånds væsen (evt. i menneske form), det kan sommetider fjerne nogle frustrationer – det kan også hjælpe os til, at forstå og få den indre aggression under kontrol fordi når man har gjort forestillingen for sig selv nogen gange, så finder man, at dels sidder området med aggressionen i mellemgulvet og hvor man kan forestille sig, at man kanalisere eller tømmer denne stress hvide energi ud. Endvidere skal man notere sig at nu mere, at man forestiller sig et, at energien kaster sig over noget uskyldigt, nu mere kan/vil energien nogen gange accelerere og der er ingen tvivl om, at onde forkerte indstillinger stimuleres fra et åndeligt plan og stimulere os mennesker forkert - Derfor tag afstand fra ondskab, men brug alle teknikker der gavner og ikke skader. Husk at man ofte bliver positivt indstillet og får lyst til, at droppe aggressionen, til fordel for en automatisk positiv indstilling i stil med, som Jimmi Hendrix synger: ”Let the good times roll”  -  positivitet, den gode følelse og det, at finde tilbage til balance opleves, som meget attråværdigt for os mennesker - hvis vi da ikke er helt fordærvet af råddenskab.

At slå i en pude når man er sur, kan også sommetider gøre det, som der skal til for, at få følelserne til og vende tilbage til ”mellow” og positivt. Husk også at gudernes "hjælpsomhed" både for sort og hvid er desværre ofte, at støtte menneskers selvdestruktivitet i stedet for det opbyggelige, hvis man viser tendens til selvdestruktivitet. Der er i hvert fald en i øjne faldende tendens til ånderne driver mennesker længere ud og bagefter giver menneskene skylden og oven i købet plager mennesker med dårlig samvittighed over at de er kommet i problemer.

-  Det forhåbentlig forholdsvis let at identificere som problemet i denne sammenhæng og søge steder hvor mennesker arbejder med oplysning og hjælp til andre i menneskelige sammenhænge.  Der vil der ofte også være ånder, der er mere positive overfor mennesker. Hvis energi syntes, at ”gå over hovedet på dig, så kig dig rundt og fornem hvor energien kommer fra og hold lidt øje med den, hvis du er sammen med andre. Positive ånder kan ofte se problemet og tit vil de hjælpe, men ikke altid og sommetider er det religiøse ånder, der forsøger at give mennesker skylden frem for at afhjælpe problemer. – Disse ånder er selvfølgelig negative selvom de foregiver noget andet.

117) En anden variation er at lægge sig ned og forestille et center i kroppen. Forestil dig derpå at energien fra dette center springer ud, som små energier. Energierne springer som popkorn blot i mindre størrelse. (bevæg evt. lidt med centeret for, at opdage ny energi man kan lade springe ud og bevæg dig evt. lidt rundt om en negativ energi det åbner ind denne energis centrum.)

118) rediger yderligere. Forestil dig at du hopper op på ryggen, at dig selv og som du sidder deroppe så, går du ind på et område, af kroppen hvor du fornemmer en irritation og du forestiller dig irritations området så tørre du dine sko (sko med godt med mudder jord under sålerne) af i dette område og lad her mudderet gøre arbejdet. Derpå kan du se hele områdets energier under et og som størknet under påvirkningen af denne jord energi, som du har tørret med fødderne. (Dette er system der kan arbejdes videre med) Husk brug det kun i det omfang du kan få til, at virke for dig på en god måde og denne fidus skal man, muligvis lægge væk efter, at have brugt i en periode.

119) Forestil dig at dig, at et kraftigt blåligt lys, er så kraftigt, at det går lige ud igennem kroppen, hvis det rettes ud af og at de steder hvor det rettes ud af, der bliver der ved med at være et blåt, hvor det er gået igennem kroppen. Man kan evt. forestille sig, at dette kraftige lys blæser alt energien væk i et område, som energien stråler ud igennem. Kan bruges til at fjerne negativ energi og forny friskheds fornemmelsen i kroppen. Man kan også forestille sig, at man laver flere huller og lav dem rimeligt store og forestil dig, så dig selv med disse huller med blåligt lys i (forstil dig evt. lidt hvidt i det blå.) Benyt kun dette trix i det omfang, at du føler dig godt tilpas med det.

120) Brug den hvide energi til at ”spise” den anden energi. Forestil dig, at du ligger ned på ryggen og frigør energi. Lad der på den frigjorte energi ”spise” kroppens energi. Lad evt. den frigjorte energi gå tilbage og spise fra stedet hvor den oprindelig blev frigjort. Spis dig ind i spændingerne til de opløses. Brug evt. seksuel energien fra mellemgulvet. Lad denne seksuel energi gå ind i spændingerne og opløse dem. Man kan også lade energien fra venstre side ”kaste sig” over spændingerne i højre side og opløse dem. En anden variation er at man kan selv forestille sig, at sætte en finger et sted inde i kroppen og skabe en falsk spænding i et område af hvide energier i området rundt om, som derpå går ind og opløse den oprindelige energi i området som den falske energi fra fingeren har gjort mindre stabil.

121) Lidt i forlængelse af det foregående punkt, så er det værd og notere, hvordan man kan lade energi fra et område i kroppen, forplantes sig til et andet område ved, at fokusere på energiens aktivitet (svingninger) i et område og derpå forestille sig aktiviteten forplante sig til et andet område. Man kan også styrke energien aktivitet i et område blandt andet ved og spise et æble og derpå fornemme den styrke og energi det giver og så fokusere på et område, hvor man specielt ønsker, at de positive energier skal forplante sig til og hvor de evt. kan følges op med uddybning af energien. Ved at tilføre en ny energi eller svingning til et område, så kan man lettere få de energier, der er der i området til, at give sig til kende. Forestil evt. at du først lader energien i det venstre ben svinge lidt og derefter lader svingningen forplante sig til højre ben og mærk hvordan energien i bene faktisk svinger godt sammen. Forestil dig evt. en lille svingning i hjernen og lad den forplante sig et andet afgrænset mindre område af hjernen.

 

122) Jeg så en artikel, der omhandlede, hvordan vi mennesker kan transformere vores energier. Det lyder lidt som arbejde og det er efter min mening en forkert vinkel på de indre energier. Vi har energier i os som: der er varme, der lyser, der flyder, der samler, der spreder, der skaber kontakt, energi der registrere energi omkring os, der farver, energi der afviser energi, energi som optager energi, energi der udstøder energi, energi der giver os et billede af vores egen indre energi og masser af andre typer og former af energi og vi behøver blot, at gøre os energierne bevidst for og kunne influere dem på alle mulige måder, som ved, at forestille os, at energierne er flydende, lysende eller varme m.m. og det er ikke det store arbejde, men det er selvfølgelig smart og finde nogen af de rigtig gode tricks. Sæt dig evt. ned og forestil dig nogen måder, som energierne kan være på som: At de fortynder energien, fortætter energi, organisere energi osv. Du sikkert på den måde selv kunne komme på nogen nye trix. Du kan også kigge mine noter igennem for, hvornår energi bliver gjort mere køligt eller man skal forestille sig, at svinger eller at energi bliver udstrukket, det vil sikkert også hurtigt give et nemt overblik over de mange muligheder, som man selv kan kombinere videre på og det uden, at skulle gå på universitetet og studere transformation af energi i flere år.

 

123) Prøv den indre tunge, indre kys, iiihhh energi indvendigt o.l. i forbindelse med enten påsmøring eller indtagning af pebermynte olie o.l. Der findes mange forskellige former for kombination imellem indre mantra lyde og tekniker og eksempelvis forskellige olier. Der er i hvert fald megen litteratur om olier. (Vær opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er alle olier, som er lige gode for dig, olier er ganske stærkt virkende – blot jeg smøre mig med et par dråber appelsin olie, så bliver jeg i bedre humør.)

 

124) Forestil dig, at du ”tænder på energien”. Forestil dig hvid energi i et område af kroppen og forestil dig derpå, at du i højre hånd holder et tændrør eller lignede med en meget intens hvid energi, som man kan forstille sig, at man kan bruge til ”inspirere” til mere tænding for energierne i forskellige område. – Denne tændings aktivering af energier, kan fordrive andre energier fra området samtidigt, at det kan gøre en ”tændt”. Kan også bruges til stimulere et område, som for eksempel chakraerne med enten hvide energier eller andre energier i chakraernes respektive farver – brug det i denne forbindelse moderat, med indsigt og med omtanke. Variation giv dig selv et indre kys og ”kys de negative energier good buy”, og følg op på de energier, som kan ”tændes op på” i sammenhængen.

 

125) Det er min opfattelse, at stjerne positioner og andre materielle omstændigheder ved vores univers  ind imellem har megen indflydelse på os og dette gælder også for de enkelte ånder og  åndelige i det hele taget. Jeg tror dog ikke på horoskoper, da jeg ikke tror, at horoskopets beregninger af stjernes stilling eller at de skulle forklare de betydningsfulde indflydelser imellem mennesker. Jeg tror mennesket skal søge andre forklarings modeller.  Ånderne svinger eksempelvis med forskellige årstider ligesom vi mennesker gør. Der er tider på året, hvor eksempelvis kristendommen er i et sådant selvisk overmodigt lune, hvor det pludselig kan finde på og udråbe nogen til, at skulle være den, der skal redde verden eller at nogen pludselig skulle indgå ægteskab uden nogen særligt forudgående kendskab til hinanden eller noget andet impulspræget og halv sindssygt - nogen af de sindssyge svingninger hos ånderne er ikke noget, som man skal tage personligt, det er blot fordi nisserne er "i det hjørne" - ganske vidst spejler ånderne sig i menneskers væremåde og omvendt spejler mennesker også i åndernes væremåde og ingen er delene er særligt sundt, men føre ofte til fejlforståelser i forhold til det fornuftige og man skal bide mærke i, at ånderne ofte "misforstår" med vilje, hvilket er dårligt for mennesker.

 - Nogen gange vil de kristne ånder, gerne føle sig som stor entreprenører og i gang sættere af "stor planer" der skal dække over at biblen ikke indeholder andet end moralske pegefingere og ikke særligt meget praktisk indsigt i at få det bedre som menneske. - ånder som dækker sig bag religion er altså ikke hellige eller gode - en nisse er en nisse og det er også vigtigt, at tage bestik af, hvilke stemninger de kan være påvirket af, der ikke nødvendigvis har noget med menneskene at gøre. Ånderne er influeret af deres egen verden som beskrevet i nordisk eller græsk mytologi.  Vi mennesker kan være under indflydelser fra eksempelvis himmellegemer, som månes træk i jorden og det samme kan være rigtig for nisserne at de den ene dag er under indflydelse nogen fysiske dimensioner af universet og den næste dag under indflydelse af noget andet – men det kan ikke beregnes i et horoskop.

Prøv og gør dig en forestilling: at der er en indflydelse fra åndeverden og der er en indflydelse fra menneskers mentale energier og så fjern forestillingen om disse to typer mentale energier fra din forestilling, det der så er tilbage er en mere "mekanisk verden", men den har stadig en indflydelse på dig og dine mentale energier - planter gror automatisk og vægge står op, når de først er muret op, der er også en energi i den "mekaniske energi" ved den fysiske verden - solen skinner og regn falder automatisk og det er der noget stimulerende, interessant og fascinerende ved - og det kan give ro til tankerne - den "mekaniske forestilling invitere os nærmest til, at indrette den praktisk og hyggelig - men vi er væsner med en åndelig dimension og ikke mekaniske dukker.

 

126) Den note omhandler, hvor let det er og påvirke sig selv positivt. Blot forestil dig, at du forsigtigt berør låret og dets spænding af fin hvide energi og gør det ind imellem uden og tænke noget videre på det og fornem så, hvordan det frisker den naturlige energi omkring kroppen op og giver en fornemmelse styr på kroppen… Blot en let tilfældig berøring nu og da på kroppen som du følger bevidst. Det bare at kunne røre sig krop giver en slags livlighed til kroppen.

 

127) Hold vejret lidt tilbage og fornem de hvide energier. Visualiser derefter, at nogen af de hvide energier har en sådan intensitet, at de virker elektriske og styr dem rundt i kroppen, som om det var energi, der kom fra enden af en elektrisk ledning. Ved, at styre denne energi rundt i kroppen, kan man døve energien i kroppen med den høje intensitet fra den visualiserede elektriske energi. Nogen bruger en visualisering af en løs elektrisk forbindelse i kroppen til og blæse alt fornemmelse af træt og irriteret energi væk - samme resultat kan opnås med motion og meditation. Forestillingen af den løse elektriske ledning kan også bruges til, at forstille sig som lidt mere "elektrisk”, på den måde, at man føler sig lidt mere energisk - eller finder energiernes energiske niveau. Nogen har en næsten permanent forestilling om en ledning med energi til og influere og styre deres indre energier. Note hvis man syntes, at man ikke får den ønskede virkning ved og den elektriske energi, så gør områderne omkring elektriske og bliv ved og udvide det elektriske område til det føles godt. Forsøg endvidere og identificer følsomme områder og udsæt dem for din indre elektricitet. Du kan også markere et område nede i din tå og derefter et område i dit lår og derpå visualisere, at energien i låret trækkes ned og ganske let rør energien i tåen og at lårets energi derpå går tilbage til låret, hvorved, at der skabes en indre elektrisk strøm imellem de to punkter, der kan udnyttes til og friske energien op i benet. Du kan også bare udsætte to punkter for din indre elektricitet og derefter forbinde dem for og at påvirke et helt område med din indre elektricitet og derved evt. og køre noget energi ud af kroppen, som du ikke er interesseret i. I forbindelse med dette vil jeg sige, at jeg er meget imod brug af virkelig elektricitet og elektrochok. De visualiseringer jeg foreslår på disse sider er kun forestillinger til, at komme i kontakt med den indre energi og lære den, at kende på kroppen egne præmisser o.l. og jeg mener, at elektrochok kun er en discount måde, at behandle den indre energi (uanset om det er en fysisk elle psykisk indre energi man vil behandle), som man kun bruger, fordi behandlingen hurtigt bringer ventelister ned på en billig måde. (Husk kun og bruge forestillinger når de fungere for dig, der er mere end nok af indre forestillinger og påvirke sit indre med på disse sider.)

 

128) Forestil dig, at du bruger spidsen af tungen og den følelsesfulde energi den besidder. Forestil dig, at tungen blot lige stikker frem i munden og der på forestil dig, at du lader tungen køre frem og tilbage i hovedet, hvis du evt. fornemmer en spænding i hovedet. Dette kan få spændingen ned. Du kan også fremkalde følelsen og relatere den til andre områder. Vi har så mange energier, positive spændinger og følsomhed fra forskelligt, som vi evt. kun relatere til sex, selvom det selvfølgelig kan opfylde alle mulige andre funktioner for os. Det er selvfølgelig ganske symptomatisk for vores ”kanon” kultur, tænk blot på, hvor indsnævret meget kunst er i dets måde og udelukkende, at behandle kropslig sanselighed i forhold til sex… tsk.

 

129) Forestil dig hvide fine fluffy energier og lad derpå energierne flagerne ned over og ned i kroppen med deres fine energi. Den bløde hvide fluffy kvalitet overføres derved, til energien inde i kroppen.

- Som en nem variation blot forestil dig, at du dupper et område med vat og opbløder energien med den vattets blødhed.

 

130) Nogen gange kan man føle sig trist til mode og det kan hjælpe og forestille sig, at man vender alt det ud af, som man har indvendigt i sig - forstil dig, at du vrangen ud på dig selv i relation til den indre energi og lad følsomheden komme med ud på vrangen. En variation går på at vende vrangen ud både på energi, kød vende ud af kroppen. Dette at vende det indvendige ud af, kan give en fornemmelse af kroppens indre følsomhed i relation til den følsomhed som den ydre del af kroppen føler og det kan nedsætte oplevelsen af den indre følsomhed på formålstjenlig måde.

Variation: Vend først et område ud med vrangen og forstil dig derpå, at du siger ”slubre slubre” i forestilling af vand uden fysisk, at lave lyden, men inden i dig selv og hen over området. Se for dig at du slubre fra noget vand foran dig eller i dig, i det område du ønsker og stimulere. Det kan være vældigt stimulerende for energien i området, det kan føles, som der skyller vitalt vand eller cool hvid energi hen over stedet, men det er også lidt afhængigt af hvor på kroppen, at der er problemer. Brug evt. lyden slubre slubre først nogen gange indtil du får fornemmelsen af, hvilken energi af velvære, som slubre lyden skaber i dig, lad lyden "slubre" fylde ud i dig..

 

131) Forestil dig, at du køre en violinbue hen over der hvor, der er spændinger og lader alle energierne vibrere og sprede sig ud i spændingen fra buen, der køre hen over de spændte energier.

 

132) Fornem energien omkring dig og forstil sig så den hvide energi. Der er i kroppen. Forestil dig, at denne hvide energi er som en kat, der med en intensitet kan hoppe til et område i kroppen. Ved at lade en sådan ”energi kat”, hoppe op og ned i et område, kan hjælpe dig til og opløse infiltrationer eller hovedpine, lad "katten" lige røre området og lad den så flade ned og lave et "tiger spring" til området, så vil vitaliteten fra "energi katten" influere. Husk igen på, hvis du ikke lige kan se, at det vil virke for dig, så lad det ligge, der er masser af måder, som du kan få indflydelse på de indre energier bare på disse sider.

 

133) Gå ind i følelsen desperat, ikke spænd, men blot fornem, hvordan hvid energier og anden energi i centeret af din krop ca. lig ud fra navlen der, bare vil op og ud og følg energien gå op ad og til himlen over dig. Prøv også at fornem, hvordan energien påvirker kroppen ved og fokusere på et bestemt område, hvor den hvide desperations energien kommer fra i kroppen og noter hvordan denne intense hvide energi (med en lidt sort skygge) bemægtiger sig kroppen og kan flyttes rundt i kroppen og bruges til og overtage energien i området. Jeg har før omtalt, at man kan forestille sig, at der er et smukt og nærmest helligt rum uden for en selv og der efter forestille sig, at bestemte energier i ens krop attrår og slippe ud i denne dette rum og man kan lægge en dyb hengivenhed og medlevn til energierne i dette område sådan, at de slipper deres tag i kroppen og forsvinder … denne sammenhæng er ligesom det og gå ind i desperations energien, noget der kan sammenlignes med, det som det religiøse mennesker får ud af og bede, men når man går bevidst ind i det, så kan man opnå mere målrettede resultater og lære, hvordan man bruger kroppen til og give forløsning. Der er uden tvivl forskellige mønstre af følelser, som kan bruges til og bringe energi frem i kroppen og flytte de forskellige følelses energier rundt til steder for og optimere vores styr over os selv og vores energier (tænk også her på det indre kys og latter energi osv.), så vi kan fungere bedre med vores krop.’

 

134) Forestil dig, at du med forskellige former for følelser og humør så som; glæde, arrogance, bestemthed, klarhed, koncentration, sløvhed, arbejdsomhed osv. lægger et tryk på energien inde i din krop når du aktivere disse følelser. Efter at have intensiveret følelsen, så brug evt. arme og ben til at hjælpe med at udleve energien i kroppen. Undersøg derefter, hvordan er disse forskellige humør fokuseret i kroppens energi og hvilke måde der kan være fordele ved at udleve den energi.

Variation: Skab først energien i kroppen med et humør og forestil dig så, at din hånd eksempelvis er ladet med denne følelse og analyser hvordan energien i hånden opføre sig i forhold til din normale energi. Variation 2: Forestil dig, at du er inde i kroppen og ladet op med en følelse af et humør og så skubber indefra til uønskede energier med energien fra det humør. I begge tilfælde så prøv, at forstille dig en kontrolleret vrede, som en del af energien i dine følelser når, at du bruger følelses energien til at lægge pres på et område og evt. få det til, at afsløre, hvordan dets energi er blevet samlet.

                               

134a) Forestil du trykker med tommelfingeren gentagende gange på det sted der er problemer. Forestil dig evt. først, at energien går på tværs. Forstil dig du trykker med et pres og med en tanke på at selv overfladen af tommel fingeren som du presser med er sund energi lige som den energi, der løber ud i tommelfingeren er sund energi. Se hele området med problemer og hvor der kan løbe en smerte strøm og tryk med en forestilling af tommelfingeren styrker, det indre forløbe af sunde og healende energier. Lad efter hånden tommelfingeren være som en flade, hvis de irriterende energier pludselige forbinder sig til den sunde hvide energi, som løber inden i tommelfingeren, så er det fint. Forestil dig evt. at du selv lader den sunde energi blive forbundet til den dårlige ved, at du forestiller dig, at du lader en tommelfingere sidde i energien og låser områdets energi.

 

135) Forestil dig en gulv eller en lofts lem i dine energi og forstil dig, at du lader lemmen falde ned, sådan et det giver energien oven over lemmen mulighed for løsnes og løbe ned igennem lemmen. Variant: Forestil dig, at du trækker en lem, så du åbner opefter og at de energier, der har været holdt nede under lemmen frigøres og trækker op igennem hullet. Kan hjælpe dig med og komme i forbindelse med energi i kroppen.

 

136) Se for dig et sted, hvor der er en spænding i kroppen, det kan være alt fra en udspillet mave til en spænding i ryggen. Duplikker de linjer, der af spændings energi og forestil dig, at du lader energien i disse grænselinjer holde deres form, men intensiver energien, forestil dig linjerne bliver helt røde af intensitet og kør den intensiverede kopi energi hen over den oprindelige første energi og lade dem hægte i hinanden og derefter trækker lidt frem tilbage med begge energier og du vil opdage, at den første energi mister i spænding og ofte derved vil gå helt i opløsning og at det endvidere vil være muligt og se nogen af energierne omkring denne energi.

 

137) Ved ondt i ryggen, der oplever jeg, at det kan lindre når man forestiller sig at energien går ned ad og igennem benene.

 

138) Bring din indre følelse af attrå frem og ret attråen fra inde i dig selv imod et andet energi område inden i dig selv og noter, hvordan du kan trække i energien. Hvis du retter dine attrå imod dine bens energi, så kan du trække energien op og få en oplevelse af energien i området eller ret attråen imod energien i hovedet og noget energi vil let falde bort og du vil opleve dig mere klar i hovedet.

 

139) Hvis du vil have mere styr på din energi, så er en af mange muligheder, hvis du tager energi ind med hele kroppen og forsøger, at bruge alle områder af kroppen til og tage energi ind. Udvælg områder til er og være følsomme for den energi der er lige uden for din krop sådan, at disse områder kan tage energien ind – du kan evt. skifte lidt med forskellige sæt af områder, der vælges til og føles følsomme. Et hvert område, der har en fornemmelse til sig, kan du bare tage alt den energi til, som du kan bruge til og bryde med energien, som du finder uønsket. Når du får øvet dig og umiddelbart kan se din krop, som bestående af sensitive flader, hvor du bare kan tage energi ind til, så kan du også lære dig og spejle dig i energien, der omkring dig og tage energien fra naturen og lade indgå i din egen energi. Denne din egen energi af sommer (overbelyst glæde eksempelvis) kan du, så bruge til og afvise energi der kommer udefra. Variation: Forestil dig også at du trækker energi ind over alt i kroppen når, du tager et dybt åndedrag og notere at alle områder, kan gøres sensitive til og tage mere energi ind.

 

140) Forestil dig to områder i dit hoved eller i kroppen og forestil dig så, der er trukket en rød/brun linje imellem to områder og forstil dig så, at områderne trækkes sammen og du krøller den energi der rør på sig imellem områder og smider energien væk. Det er virkeligt et godt system, der kan løsne energier og fjerne dem så kroppen får mulighed for og danne nye friske energier i området. Man kan også forestille sig at man ruller en gummibold hen over noget og der med aktivere nogen områders energier så de kan fjernes og man kan evt. køre gummibolden frem og tilbage som et viskelæder, det giver fornemmelse af energien i et område.

 

141) Fornem et lille spot på siden af foden og forestil dig den fornemmelse fra det lille sted spreder sig igennem hele kroppen. Det kan sætte bevægelse i energierne sådan, at man ser helt nye sider af energien. Man kan også forstille sig andre steder på kroppen hvor følelsen fra et område, begynder og sprede sig til hele kroppen. Du kan også vælge andre punkter, hvor ud fra du forestiller dig at energi spreder sig ud fra til resten af kroppen.

 

142) Hvis du har smerter, så forestil dig du sætter en lille knap ned i der, hvor det gør ondt og forestil dig så, at du skruer smerten rundt om knappen når du skruer på knappen, sådan at smerten forsvinder. Se evt. for dig hvilken farve smerten har.

 

143) Forstil dig to punkter lige ved siden af hinanden, som samtidigt trækkes til hver sin side og notere, at der opstår en spænding, som kan bruges til og komme ind i andre energier.

 

144) Forsinket reaktion. Hvis du mærker en reaktion i den indre energi, så prøv og hold energien i området tilbage i kortere eller længere tid og lad der efter energien gå frit igennem kroppen. Nu mere man forsinker en reaktion nu mere kan man tit lære om, hvad energien er, hvordan den ser ud og hvor den kommer fra. Variation: Man kan som en slags meditation mærke efter, hvordan kroppen føles og dvæle ved hver enkelt fornemmelse man får af energien. Variation to: At man forestiller sig, at man ”træder” et ”skridt” tilbage i tid og står i de følelser og fornemmer man umiddelbart har haft og som har ledt op til det man føler i ”nuet” og derpå analysere og opløser de energier, der ledte til en evt. vrede eller skuffelse, som man har i nuet. Så snart man oplever, at forestillingen om og træde tilbage i de følelser man har haft, så får kan man flere og bedre vinkler på de energier ens følelser består i nuet.

 

145) Det også muligt, at bruge den magnetiske fornemmelse, der er til vores indre energier. Vi kan forestille, at skaber to forskellige poler imellem to områder i kroppen, som vi kan forestille os, hver for sig forsøger, at trække den mellem liggende krops energi til sig.  Man kan forstille sig skulderen, som nordpol og albuen som sydpol og der imellem kan man forestille sig, at der skabes en spænding hvor energiens spænding kan øges og mindskes for derved nemmere, at kunne visualisere energierne i området eller identificere spændingerne, der eksempelvis virker som stress af de naturlige energier for området. Man kan evt. først forstille sig en mild stress spænding i området og der efter forstille sig de to forskellige poler for derved, at opleve, hvordan de to poler aktivere og identificer energien. Husk at der er mange systemer på disse sider til, at arbejde med energi og man kan nøjes med, at bruge dem man kan få til, at fungere for sig.

 

146) Når vi visualisere vores egne energier, så kan vi gøre det med mere eller mindre føling. Vi kan eksempelvis i forbindelse med, at vi visualisere alt i verden som energi også visualisere vores tanker som energi og hjernen som værende et organ der håndtere denne tanke energi. Dette giver et billede af vores hjerne og den energi der er om den når vi er fokuseret i vores tanker i hjernen. Den energi vi fornemmer omkring hjernen kan vi også opleve, som at vi mindsker eller øger energi. Vi kan fokusere på energien omkring hjernen og tankerne som, at energien intensiveres eller, at energien slapper af og lader op ved, at hente mere tanke energi ind, af det energi, der findes i området lige uden for den fokusere hjerne og tanke energi.

147) Det kan være værd først, at checke sin egen sindsstemning og følelsestone og sammenligne den med andres i mange situationer. Man kan være så optaget af sin egen overbevisning i et sådan mål, at man ikke kan se, at andre kan være ligeglade og det gælder ikke mindst for negative indstillinger, der kun støtter en selv eller ens eget ego. – det er en udfordring at finde værdier…

148) Tage energi ind med hele kroppen et råd: De kristne nisser vil gerne narre mennesker til og være forsigtig med og flytte indre energier, som netop de meget bruger, at køre ind i menneskers energi krop. En af grundene til, at de kristne nisser ikke er interesseret i, at mennesker får nemmere adgang til oplysning om den indre energi og hvordan den kan flyttes, er som sagt, at mennesker ofte vil køre de kristne nissers moralske hjernevaskende energi ud. Til fordel for indsigt og forståelse af en selv og ens muligheder.

150) Forestil dig den energi, der går bagfra via det øverste rygsøjlen, nakke, baghoved og op til baghovedet og videre op i hjernen. Se for dig den lette energistrøm, der går den vej op og forstil dig så, at du bøjer strømmen af, så den løber ned af imod svælget og dermed stopper med, at løbe op ad ca. midt i baghovedet sådan, at strømmen ikke når de øverste ”etager” af hjernen. Forestil dig evt. at du føre en forestilling om en vandret finger hen til området og giver et vandret tryk, så der skabes en ”hylde” ca. midt i baghovedet og fokuser så på området med ”de øverste etager” der ligger lige oven over og fornemmer det som om, at en forventet strøm ikke kommer som forventet. Læg mærke til, hvordan det øverste af hjernen hurtigt opgiver den høje aktivitet og i stedet bliver rolig ved forestillingen om mindre energi, det er så man nærmest føler, at området lukker ned for tænkning og i stedet går i et healing mood, hvor hjernen fokusere på området med hylden, hvor strømmen syntes, at være blevet afbrudt og det giver en ro i hovedet. Et fokus med en ”hylde” i baghovedet kan dels øge ens opmærksomhed og dels bliver man rolig i hovedet, men man får også en fornemmelse af hjernen lige som arbejder med og skabe harmoni i energien i hjernen. Et stykke tid efter kan man evt. føre hel hånd hen ved hylden og dermed helt ignorere de ”øverste etager”. Hvis man ligger ned og laver øvelsen, så kan man finde en meget behagelig ro i hovedet, som er behagelig, at falde i søvn ved. Variation: Nogen laver lige frem forskellige niveauer i baghovedet, hvor de forstiller sig, at energi-strømmen stopper og der ved oplever forskellige former af afslapning og ro til hovedet. Lig evt. ned, når du indøver en fornemmelse med denne øvelse til, at styre energien. Man kan evt. øve sig med, at forestille sig, at man stopper en energi til benet og mærker det giver en ro. Måske stopper tankerne i hjernen når man forstiller sig, at stoppe energien til området, fordi der måske begynder, at løbe blod til området for, at reparere området og derfor indstilles tanke virksomheden. Hvis man vil af med fiks punktet i baghovedet, så forestil dig du flytter det lidt længere op, hvor hjernes energi aktivitet er højere og det hurtigt omgiver punktet og suppler evt. med at kysse det, berør det med en healende fingerspids eller som bedste måde, så ignorer simpelthen den bagerste del af baghovedet og brug resten af hovedet – forstil dig evt. en blåhvid energi - som en mur - imellem det bageste af hovedet og resten af hovedet og ignorer det bag muren. Det er sjovt nok, at ganske små ændringer i vores tankesæt helt kan ændre, hvor hurtigt vi tænker eller hvor meget vi tænker. – Selvfølgelig stopper man ikke energien, der går til hjernen, men den opmærksomhed man har givet området, skaber en forventning om en øget aktivitet, der ikke indfinder sig og i sammenhæng, med følelsen af et fokus punkt (vandretområde) i baghovedet, så indfinder der sig en ro, som man kan udnytte. Husk at, det skal virke godt ellers er der mange andre ting, som man kan prøve på disse sider.

151) Man kan forestille sig et eller flere huller der kan gå helt eller delvis igennem i kroppen og hvordan disse huller på forskellig måde suger energien til sig. Det at forestille sig huller alle mulige forskellige steder i forbindelse med kroppen og så derpå forestille sig hullerne dem havende føling med kroppen samtidigt med de tager energi ind. det giver føling med kroppen ikke bare i forhold til de enkelte huller men også en overordnet fornemmelse, af din krops energi som helhed. Denne helheds fornemmelse af kroppen som de mange huller giver dig, kan fortælle dig om kroppens energi er optimistisk, om den trænger til, at komme i form eller om den stortrives med omgivelserne. Vi fokusere tit på enkelt områder i kroppen, men vi kan også lade vores krop påvirke flere steder som eksempelvis, at forestille os, at kroppen har mange huller, hvilket giver os et indre overordnet billede vores krops velbefindende og energi situation som helhed. Når vi er syge, så bruger vi tit der, hvor vi har ondt til og danne os et helheds billede, af hvor svag vores krop er - det er det vi bruger når forestiller os at kroppen har mange huller igennem sig - som helhed ser ud, at være af sygdommen, men dette kan vi også bruge, når vi er raske - vi kan få et indre billede af os selv, hvis vi visualisere os selv til, at have flere stor huller i kroppen eller andre visualiseringer, der får vores krop til, at danne et indre billede af kroppens situation.

Øvelse: Har man svært ved det, så vend håndfladen i vejret og forestil dig, at du holder hånden ud med håndfalden op ad og forestil dig et sort hul i hånden og mærk, hvordan du rent umiddelbart fornemmer, at noget energi falde neden ud af hånden og at der løber energi igennem hullet. Et andet sted, hvor dette kan være meget praktisk, at forestille sig et sort hul er nederst i din fod, hvor du kan forestille dig et hul, som energi inde fra i dit ben kan løbe ud af. Det kan hjælpe til at afslappe benene, hvis de ikke vil slappe af. Hvis du vil have en visuel fornemmelse af disse energier, så krum begge dine tær og fornem, at spændingen nærmest bliver visuel - i hvert fald får man et indre billede af, at benene afgiver energi via de spændinger der opstår når man krumme tær. Du kan også forestillede dig et sort hul igennem foden, hvor du siger dig til, at negative energi drænes ud og du for dit indre øje hurtigt få et billede, at negativ energi søger hen til og ud af dette hul.. Man kan endda forestille sig et hul uden for sin krop, som man kan lede negative energi ud af ved, at forestille sig, at den negative energi vil føle sig fri ved at gå igennem det hul og til nogen bedre energi sammenhænge, hvis den negative energi lader sig lede igennem hullet og derved kan man lede uønsket energi væk fra sig selv.

152) Hvis man er affekteret kan man også der igennem nemt komme i kontakt med forskellige af ens indre energier - noget kvinder har opdaget og som de også bruger til, at skabe energi til deres krops udstråling.smiley.gif

153) Hvis noget chikanere så forstil dig det klistre sig til noget lige ved siden af. Dan varieres med andre manipulationer af energien.


NÆSTE SIDE: http://www.solrart.dk/side+3+Den+indre+energi.php

 

 

 
Panel title

© 2022 buddha-natur

Antal besøg: 48475

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12201714515686sekunder